Cautare cod produs:
  Autentificare     |     Inregistrare     |     Cum comand?       Categorii:

      Seturi (47)
      Inele (116)
      Cercei (119)
      Bratari (14)
      Pandante (16)
      Lanturi (30)
      Accesorii (6)
      Verighete (14)
      Zirconiu Collection (23)
Despre noi

My Beauty este o companie inca tanara, dar deja experimentata, specializata in comercializarea si producerea de bijuterii din argint si argint cu pietre naturale semipretioase. Bijuteriile My Beauty, intr-o larga varietate de modele si o paleta cromatica generoasa, ofera o experienta vizuala si tactila de neuitat. Indiferent de provenienta lor (import sau productie proprie) sau de statut (unicate,serie limitata,serie larga), bijuteriile My Beauty farmeca oricand si oriunde, dincolo de mode si tendinte efemere sau de generatii, si satisfac cele mai inalte exigente si gusturi.

Fiecare bijuterie My Beauty
se naste din visele bijutierilor nostri iscusiti, urmeaza calea schitei, a designului, a modelului master, a pomului de ceara, a  turnarii si a slefuirii, totul purtand amprenta grijii pentru calitate. O bijuterie de argint My Beauty daruieste celor care o poarta un strop din sufletul celor care o creaza si o nota de real rafinament. Ne reprezinta, asadar, calitatea bijuteriilor noastre, dar si a serviciilor, stabilitatea preturilor (in masura in care piata ne permite), promptitudinea, toate acestea pentru a mentine pe termen lung relatiile deja stabilite si pe cele noi, cu satisfactii in dublu sens.

Echipa My Beauty
este o echipa tanara care a crescut odata cu firma, invatand totul din mers, experimentand si facand totul cu suflet pentru suflete, reprezentand variate domenii :electronica, stiinte economice, arte vizuale, manufactura, vanzari, instalatii, comunicare si PR. Calitatea profesionala si umana, estetica, intuitia, proiectarea, maiestria, rafinamentul sunt atributele acestei echipe, reflectate in calitatea ofertei My Beauty. Nu in ultimul rand, ne bucuram de colaborarea cu un numar impresionant de persoane de aceeasi calitate ca a bijuteriilor pe care le promovam. Totodata, suntem deschisi spre noi colaborari, in beneficiul tuturor. Cautati-ne si vom fi cu totii multumiti ! Si nu uitati,

Daruiti bijuterii My Beauty in numele Iubirii si impotriva uitarii !

Despre noiVouchere cadouContul meu
Termeni si conditiiReturnariOrdinele mele
Informatii plataGarantiePuncte bonus
Informatii livrareIntretinereCos cumparaturiCopyright MyBeauty © 2014