Cautare cod produs:
  Autentificare     |     Inregistrare     |     Cum comand?       Categorii:

      Seturi (47)
      Inele (116)
      Cercei (119)
      Bratari (14)
      Pandante (16)
      Lanturi (30)
      Accesorii (6)
      Verighete (14)
      Zirconiu Collection (23)
Garantie

  Toate produsele My Beauty beneficiaza de un termen de garantie de 30 de zile.
 
 Conform Legii 449 / 2003, art. 21, al. 1, clientii care doresc sa primeasca certificatul de garantie completat si stampilat de catre noi sunt rugati sa specifice acest lucru in formularul de contact. 

 In cazul in care aveti probleme cu un produs My Beauty care face obiectul garantiei, contactati departamentul nostru tehnic din pagina de Contact si furnizati datele de identificare ( nr. comenzii, nume, nr. de telefon, etc. ), dar si o descriere a lipsei de conformitate constatata. Va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili modalitatea de expediere a produsului la sediul firmei noastre. 

Costurile de transport vor fi suportate de SC My Beauty SRL, doar in cazul produselor care fac obiectul garantiei. Daca solicitarea de acordare a garantiei este nejustificata, solicitantul va achita taxele de transport tur - retur si eventualele costuri de reparare. Solicitarile privint lipsa de conformitate vor fi rezolvate in termen de 10 zile de la data in care produsul intra la noi in service. Termenul poate fi depasit in cazul unor interventii mai complexe. 

 In cazul in care este nevoie de inlocuirea produsului, SC My Beauty SRL o va face cu acelasi model sau cu un model similar cu aproximativ aceeasi valoare.

 Termenul de garantie intra in valabilitate din momentul livrarii produselor, conform datei consemnata in factura fiscala / chitanta / bon fiscal / extras bancar / etc.

 Toate operatiunile de reparare din perioada de garantie vor fi consemnate pe documente separate. Intervalul de timp in care produsul garantat se afla in service prelungeste termenul de garantie cu numarul de zile aferent lui.

Acceptarea in orice forma a produselor / serviciilor specificate in acest document reprezinta acceptarea Termenilor si Conditiilor de vanzare prevazute in www.mybeautybijuterii.ro ( inclusiv politica de returnare ).


Despre noiVouchere cadouContul meu
Termeni si conditiiReturnariOrdinele mele
Informatii plataGarantiePuncte bonus
Informatii livrareIntretinereCos cumparaturiCopyright MyBeauty © 2014