Cautare cod produs:
  Autentificare     |     Inregistrare     |     Cum comand?       Categorii:

      Seturi (47)
      Inele (116)
      Cercei (119)
      Bratari (14)
      Pandante (16)
      Lanturi (30)
      Accesorii (6)
      Verighete (14)
      Zirconiu Collection (23)
Termeni si conditii

Site-ul www.mybeautybijuterii.ro este administrat de SC My Beauty SRL,  proprietara de drept, cu sediul in Bistrita, Str. Lacramioarelor Nr. 2-3, Judetul Bistrita-Nasaud, Romania, inscrisa in Registrul Comertului cu nr. J06/617/2003. Utilizarea lui (acces, navigare, comparare de produse sau alte actiuni, de orice natura, determinate de acest lucru) presupune acordul implicit de respectare a termenilor si conditiilor ce urmeaza sa fie prezentate in aceasta pagina, cu toate consecintele si efectele ce decurg din acest fapt.

1. TERMENI

Continutul site-ului www.mybeautybijuterii.ro, in integralitatea lui (texte, fotografii, baza de date, logouri, clipuri video, reclame, informatii de orice fel s.a.), este proprietatea firmei SC My Beauty SRL . Orice persoana interesata va trebui, inaintea accesarii acestui continut, sa citeasca Termenii si Conditiile din acest document. Parcurgerea si utilizarea site-ului www.mybeautybijuterii.ro presupune acceptarea fara rezerve sau limitari a acestora. Ne rezervam dreptul unilateral de a schimba, de a corecta, de a modifica sau adauga,ori de a retrage, integral sau partial acesti termeni, fara un anunt prealabil. Aceste interventii devin valabile odata cu publicarea in www.mybeautybijuterii.ro

2.DESCRIERE SITE

Site-ul www.mybeautybijuterii.ro este un site de servicii online, contine informatii de interes general si se acceseaza gratuit.

3. DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.mybeautybijuterii.ro (imagini,simboluri, scripturi, grafica web, date, clipuri, elemente de grafica s.a.) este proprietatea SC My Beauty SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor, toate aceste drepturi fiind rezervate. Folosirea oricaror elemente de continut ale site-ului, fara acordul prealabil al detinatorilor de drept, se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului www.mybeautybijuterii.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, republicat, distribuit, copiat sau transmis in orice forma (inclusiv in format electronic) fara permisiunea in scris a reprezentantilor SC My Beauty SRL.

4. INFORMATII OFERITE PRIN SITE
Prin completarea formularului de inscriere consideram ca ati consimtit expres si neechivoc pentru folosirea datelor personale in scopul contactarii, comunicarii, transmiterii de mesaje si al intocmirii de rapoarte. Utilizatorii au obligatia de a completa corect aceste date, raspunderea pentru corectitudinea lor fiind exclusiv a acestora si sub nicio forma a SC My Beauty SRL. Utilizarea in continuare a site-ului constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului www.mybeautybijuterii.ro sunt in conformitate cu legile din Romania. Pentru orice nelamurire privitoare la drepturile de utilizare ale acestuia ne puteti cauta prin intermediul sectiunii Contact din site.

5. LIMITAREA RASPUNDERII

SC My Beauty SRL nu raspunde pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitati de folosire,date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile rezultate din : 
  - utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului ;
  - acces neautorizat la transmisiile sau datele utilizatorului, ori la deteriorarea           acestora ; 
  - declaratii sau actiuni ale tertilor asupra serviciilor site-ului ;
  - orice alta problema legata de serviciile site-ului.
In situatia in care se considera ca orice material pus la dispozitie pe site de catre terti sau utilizatori incalca drepturile ce copyright, sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea situatiei la adresa Sc My Beauty SRL, Str. Lacramioarelor Nr. 2-3, Bistrita sau prin formularul de contact. Site-ul este oferit in aceasta forma, fara alte garantii.
SC My Beauty SRL nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale site-ului si ale continutului sau.

6. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
 
Odata ce accesati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele : 
  a) utilizarea site-ului se face pe proprie raspundere; 
SC My Beauty SRL este absolvita de toate raspunderile de orice fel la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. De asemenea, nu ofera nicio garantie ca :
  - informatiile vor implini toate cerintele utilizatorilor;
  - serviciile vor fi intrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
  - rezultatele obtinute prin folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere.
  b) calitatea produselor, serviciilor, informatiilor sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra;
  c) orice eroare de program va fi corectata;
  d) utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul precum si de orice alte pierderi de date care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutul site-ului.

7. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.mybeautybijuterii.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la SC My Beauty SRL.

8.  DREPT APLICABIL

Prezentii Termeni si Conditii, precum si orice litigiu in legatura cu acestia ori functionarea / disfunctionabilitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente. Utilizatorii site-ului www.mybeautybijuterii.ro confirma ca au citit si acceptat acesti Termeni si Conditii si ca adera la ei. Utilizarea site-ului de catre clienti implica acceptarea neconditionata a lor.

 

Despre noiVouchere cadouContul meu
Termeni si conditiiReturnariOrdinele mele
Informatii plataGarantiePuncte bonus
Informatii livrareIntretinereCos cumparaturiCopyright MyBeauty © 2014